Wij vinden het belangrijk dat de kinderen genoeg bewegen op een leuke en uitdagende manier. We wisselen peutergym en dans af. Ook prikkelen we de zintuigen door muzieklesjes aan de kinderen te geven.
Met mooi weer doen wij ook regelmatig uitstapjes in de buitenlucht, zoals ; naar de kinderboerderij, speeltuin, de vlindertuin in de Noorderbeekstraat, picknicken & een bloemetje langs brengen bij de ouderen in het verzorgingstehuis op het Newtonplein. Bij wat minder mooi weer brengen wij als uitstapje een bezoek aan de naastgelegen Bibliotheek Segbroek, zij hebben een zeer leuke, kleurrijke baby/peuterhoek met allerlei voelboekjes en peuterboekjes voor de eerste kennismaking met lezen. Ook gaan we naar theater de regentes voor een peuterdans cursus of muziek op schoot activiteit.

Van deze uitstapjes/activiteiten zullen wij regelmatig leuke foto's maken, deze kunt u voorbij zien komen via de Bitcare ouder-App op uw smartphone. Deze foto's zijn uitsluitend te zien voor ouders/verzorgers van de kinderen op kinderdagverblijf Bibalou.
Mocht u toch liever uw kindje niet op de foto's willen, geef dit dan aan bij het kennismakingsgesprek en in de Bitcare App, dan houden wij daar rekening mee.