bijtjes
bijtjes

Professionele kinderopvang in een huiselijke sfeer
Biologisch eten - Muziek & spel - Peutergym

Logo Bibalou

Activiteiten op Bibalou

Activiteiten vormen een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van elk kind. Wij hebben dan ook dagelijks activiteiten gepland voor de kinderen. Dit doen wij door middel van een activiteitenplan. De activiteiten zijn gericht op motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling. Je moet hierbij denken aan knutselen, spelen, zingen, ontdekken in de natuur, voorlezen en natuurlijk ook themagerichte activiteiten. Tijdens deze activiteiten proberen wij zoveel mogelijk de kinderen te monitoren om te ontdekken hoe wij hun ontwikkeling verder kunnen stimuleren. Buiten dat maken wij natuurlijk ook ontzettend veel lol!

Maandelijks kiezen wij een thema uit waar wij de kinderen kennis mee laten maken. Het thema is gericht op een specifiek onderwerp. Hiermee gaan wij vervolgens aan de slag met knutsels of boekjes om de kinderen meer te weten te laten komen over het onderwerp. Afhankelijk van het onderwerp kunnen bv. natuur, licht, geluid, reuk en andere zintuigen geprikkeld worden om het thema beter te leren kennen. Een geweldige manier om plezier te hebben en de ontwikkeling te stimuleren.

Volg ons | Facebookpagina | om meer te zien van ons activiteiten. U kunt natuurlijk thuis ook aan de slag gaan met uw kind en ontdekken hoe leuk het is om samen te spelen.footer image